ул. Селиолу 1
София,
България
23.3213548
42.7072039
UserLikes
Име: АРИС ХОТЕЛ
Адрес: София, ул. Селиолу 1
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.hotel-aris.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотели
Дейност:

Хотелиерски услуги

Ключови думи: hoteli sofia, хотел, хотели, хотелиерство, хотели в софия

Сподели във Facebook




За нас

НОВ ХОТЕЛ АРИС!!! През месец февруари отвори врати нов хотел в София, Хотел АРИС се намира на тиха улица в непосредствена близост /5 минути пеша/ до Международната автогара, Централна жп и автобусна гара и на 9 километра от летище София. Центъра на Столицата е на около километър разстояние пеша. Всички стаи са обзаведени по последни тенденции и отговарят на един съвременен европейски хотел - централна климатизация с индивидуално регулиране на температурата по стаите, директен телефон, LCD TV телевизор със сателитна телевизия, безплатен WI-FI , зареден мини-бар, балкон, рум-сервиз. За любителите на класиката предлагаме просторни и слънчеви стаи в цвят бордо и екрю. Мебелите са от т

АРИС ХОТЕЛ
ъмен махагон. За по-екстравагантните са изключително красиво обзаведените ни лилави стаи. При тях обзавеждането е решено в бяло, което контрастира на стилните лилави тапети. На рецепцията гостите на хотела се посрещат от любезни и усмихнати администраторки, които ще отговорят на всичките Ви въпроси. За автомобилите на гостите ни е осигурен открит и закрит паркинг. Предлагаме също и Рент-а кар автомобили.
Вечерно време може да се отпуснете в ресторанта към хотела. Той предлага традиционна българска и интернационална кухня. На територията на целия хотел са разположени множество картини допълващи топлината и уюта на хотел АРИС! Заповядайте при нас и се насладете на престоя си!

 
Открийте ни в Google+