ул. Радецки 6
Троян,
България
24.7114799
42.8914436
UserLikes
Име: ВИЛА ЛИВАДЕТО
Адрес: Троян, ул. Радецки 6
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.livadeto.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотели
Дейност:

Вила за гости

Ключови думи: вила, вила под наем, почивка, ваканция, отдих


Галерия

ВИЛА ЛИВАДЕТО ВИЛА ЛИВАДЕТО ВИЛА ЛИВАДЕТО

За нас

ВИЛА ЛИВАДЕТО - почивка в къща за гости в Троянския балкан!

• Само на 5 км преди Троянския манастир, в сърцето на Стара планина, в подножието на самия национален парк Централен Балкан гостоприемно Ви очаква вила Ливадето. Идеалното място да се отпуснете и усетите духа на Балкана.

• Насладете се на чара и непреходността на местните обичаи, на топлото посрещане, любезното отношение и незабравимата атмосфера на Троянския балкан. В къща за гости Ливадето сме се постарали да осигурим всичко необходимо за Вашата комфортна почивка. Всички стаи са със самостоятелни санитарни възли, климатици,
ВИЛА ЛИВАДЕТО
кабелна телевизия и интернет. На разположение са голяма трапезария с напълно оборудван кухненски бокс. В широкия двор са обособени паркинг, барбекю, билярд, басейн и детско футболно игрище. Самата вила е оборудвана и с локално парно отопление, хидрофорна система и електрогенератор. Моля вижте нашите цени за наем на вилата.

• В раздела Развлечения сме показали част от атракциите на региона. Можем да Ви насочим и към много заведения, производители и магазини - нашия край е известен с троянската сливова, керамиката, мебелното производство и туризма. Предлагаме и няколко ATV-та под наем.



 
Открийте ни в Google+