ул. Бор 2
Ивайловград,
България
26.1242717
41.5266979
UserLikes
Име: ХОТЕЛ АРМИРА
Адрес: Ивайловград, ул. Бор 2
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.hotelarmira.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотели
Дейност:

Хотел

Ключови думи: хотел, ивайловград, хотел армира ивайловград, хотел ивайловград, ивайловград хотел

    Галерия


    ХОТЕЛ АРМИРА ХОТЕЛ АРМИРА ХОТЕЛ АРМИРА



    За нас

    Разположен в най-източната част на Родопите, там където река Арда напуска язовир Ивайловград и навлиза в Гръцка Тракия се е сгушило китното градче Ивайловград.

    Потопете се в уюта на Хотелски комплекс”Армира”, в старата част на Ивайловград, където ще ви заплени спокойствието и тишината на едно отминало време.

    Комплекс „Армира”, разполага с две хотелски сгради – Хотел Армира*** и Хотел Бор**. Общо местата за настаняване са 50 като Хотел”Армира” предлага на своите клиенти 9 двойни стаи, 3 студия, 1 а
    ХОТЕЛ АРМИРА
    партамент и конферентна зала с 35 места. Стаите са уютно обзаведени във вариант: спалня, с две и с три легла. Всяка стая разполага с собствена баня WC,кабелна TV, мека мебел, локално парно, безжичен Интернет.

    Хотел „Бор” разполага с 6 двойни стай, 1 тройна , 1 единична и 1 апартамент, също уютно обзаведени. Стаите разполагат със собствена баня WC, кабелна TV, локално парно, климатик , безжичен Интернет.

    Вкусни гозби, прочути местни вина и маркови напитки можете да опитате в ресторант „Хасиенда” в
    ХОТЕЛ АРМИРА
    комплекса. Хасиендата разполага с 50 места-сезон зима и 70места екзотична лятна градина. Комплексът е подходящ за семейни почивки, фирмени тържества и семинари, както и за зелени училища и др.

    Избягайте от ежедневието и се потопете в античността и средновековието като посетите: Антична вила Армира, Голямата могила край село Свирачи, Средновековната крепост Лютица, Тракийските долмени и други исторически забележителности и защитени местности наситени с редки животински и растителни видове в района.



     
    Открийте ни в Google+