бул. България 1
София,
България
23.3200621
42.6813673
UserLikes
Име: ХИЛТЪН СОФИЯ
Адрес: София, бул. България 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.hilton.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотели
Дейност:

Хотел

Ключови думи: хотел, хотел в софия, хилтън, hilton

CATALOG.BG > ХИЛТЪН СОФИЯ

За нас

Благодарение на дългия си опит в туристическата индустрия Хилтън осигурява на своите гости перфектна комбинация от функционалност и комфорт.

С 245 стаи на 8 етажа, оборудвани с най-съвременни удобства, 2 Executive етажа, ВИП салон, Бизнес център, Спортен център с басейн, Хилтън София е идеалният избор на модерния турист, който посещава София по работа или за удоволствие.

Нашите Executi
ХИЛТЪН СОФИЯ
ve етажи осигуряват специално обслужване и достъп до ВИП салон - обособено място за почивка и бизнес срещи, където се предлага привлекателен бюфет с напитки и снаксове през целия ден.

Хотелът е идеален за срещи и конференции, разполага с многофункционални зали Hilton Meetings , както и бална зала за 320 гости.

Хотелът е разположен само на пет минути от центъра на София, в непосредстве
ХИЛТЪН СОФИЯ
на близост до очарователните и забележителности, луксозните магазини и кипящ делови живот. Открийте тайните на града - древните руини на Сердика, ротондата Свети Георги, площад Батенберг (стария Царски площад), Народния театър, построен в нео-класически стил...

Съчетайте бизнеса и удоволствието - елате в Хилтън, за да се насладите на София. За да запазите стая, посетете www.hilton.com

 
Открийте ни в Google+