ул. Тинтява 61
Берковица,
България
23.1373952
43.2388585
UserLikes
Име:

БЕРКОВИЦА - ПО-ДОБРАТА КЪЩА

Адрес: Берковица, ул. Тинтява 61
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.berkovitsa-house.com/
E-mail: text to image
Отрасъл: Хотели
Дейност:

Къща за гости

Ключови думи: къща за гости, хотел, почивка, механа, къщи
  • catalog.bg
  • БЕРКОВИЦА - ПО-ДОБРАТА КЪЩА

Услуги


Галерия


БЕРКОВИЦА - ПО-ДОБРАТА КЪЩА БЕРКОВИЦА - ПО-ДОБРАТА КЪЩА БЕРКОВИЦА - ПО-ДОБРАТА КЪЩА


Сподели във Facebook






За нас

Домът е претворена мечта. Докато градихме своя дом в гр.Берковица, мечтаехме да бъдем тук с приятели, с които да се чувстваме уютно - заедно и на красиво място. Ще се радваме да споделите нашата мечта! Заповядайте с приятели в Берковската Къща да си починете!

Къщата разполага с четири луксозни спални с LCD телевизори,оборудвана кухня: печка, хладилник, фризер, микровълнова фурна,кафемашина– за еспресо и шварц,тостер. Гостите ще могат да приготвят любимата си храна, така както биха го направили у дома.В трапезарията – на чудесна масивна дървена маса – могат да се хранят 8 души. На разположение има и пералня със сушилня.В хола гостите могат да отпочинат на красивата и удобна мека мебел, да слушат музика от качествена HiFi система, да гледат телевизия на стилния 50 инчов LCD телевизор.При нужда от комуникация със света, можете спокойно да разчитате на wi-fi интернет.

В двора къщата разполага с механа-барбекю,паркинг за четири автомобила,градина,невероятен изглед към връх Ком!Къщата предлага уютна обстановка,спокойствие и първокласно обслужване целогодишно. За комфорта на гостите на къщата е изградено локално парно, което ще поддържа желаната от тях температура. Удоволствие ще е за нас да бъдете наши гости.
 
Открийте ни в Google+